Sök
Stäng denna sökruta.
Min varukorg ( 0 )
Din varukorg är tom
Sök
Stäng denna sökruta.
Min varukorg ( 0 )
Din varukorg är tom

Digitala verktyg för säker och effektiv livsmedelshantering

Utforska vårt omfattande utbud av digitala dokument, videoutbildningar och certifieringsmaterial designade för att förbättra livsmedelssäkerheten. Våra lösningar är anpassade för små och medelstora företag som vill säkerställa högsta standarder från produktion till leverans. Effektivisera din verksamhet med Techfood och garantera kvalitet i varje led.

Filtrera produkter

Sortering

Arbetsrutiner

Privat
Visa produkter ( 86 st )
Filtrera produkter
Visar 10 av 86 produkter
  • Korsreferens och ordlista
    Ledarskap, företagets mål & affärsidé
    150 kr
    Dokument är en vägledning till alla delar av livsmedelsstandarder och lagstiftning nödvändiga för att driva verksamhet inom livsmedelsbranschen
  • Farolista
    HACCP & Kvalité
    150 kr
    Farolista är en samling av alla faror som kan förekomma i samband med hantering av lismedel
  • Rutin för leverentörsbedömningar
    Lager & Leverans
    150 kr
    Dokument ger en vägledning om hur leverantörer inom livsmedelsbranschen kan utvärderas
  • Rutin för intern revision
    Revision
    150 kr
    Rutinen för internrevision syftar till att säkerställa att regelbundet granskar systemrutiner som är väsentliga för matsäkerhet och lagenlighet
  • Kategorisering av ABP (avfall till slutprodukt)
    Strategi & planering för underhåll
    150 kr
    Mer info kommer snart.
  • Instruktion vid skapande av ny dokument
    Ledarskap, företagets mål & affärsidé
    150 kr
    Dokument vägleder vad ska göras vid förändring i dokument
  • Kategorisering av styrande åtgärder med utgångspunkt i beslutsträd baserat på ISO 22000
    HACCP & Kvalité
    150 kr
    Dokument vägleder bedömning av PRP och CCP, stegvis genom samtliga delprocess
  • Rutin för lagerstyrning
    Lager & Leverans
    150 kr
    Material och produkter ska lagras i rena, torra och väl ventilerade utrymmen som skyddas från damm, kondens, rök, lukt eller andra föroreningskällor. Rätt sak ska hamna på rätt plats i rätt tid, och FIFO-principen ska upprätthållas
  • Processkartläggning reklamation
    Produkt & Produktion
    150 kr
    Dokument är en vägleding om hur reklamationen hanteras utifrån livsmedelsperspektive.
  • Rutin för  för filtrering
    Strategi & planering för underhåll
    150 kr
    Mer info kommer snart.
Hittade inga produkter som matchar dina filter.
Rulla till toppen