Min varukorg ( 0 )
Din varukorg är tom
Min varukorg ( 0 )
Din varukorg är tom

Digitala verktyg för säker och effektiv livsmedelshantering

Utforska vårt omfattande utbud av digitala dokument, videoutbildningar och certifieringsmaterial designade för att förbättra livsmedelssäkerheten. Våra lösningar är anpassade för små och medelstora företag som vill säkerställa högsta standarder från produktion till leverans. Effektivisera din verksamhet med Techfood och garantera kvalitet i varje led.

Filtrera produkter

Sortering

Arbetsrutiner

Privat
Visa produkter ( 86 st )
Filtrera produkter
Visar 10 av 86 produkter
  • Företagets mål och policy
    Ledarskap, företagets mål & affärsidé
    150 kr
    Dokumentet beskriver i praktik vilka mål och vilken polcicy som personalen jobbar efter. Detta med utgångspunkt från livsmedelssäkerhet
  • Rutin för utbildning
    Personal och kompetensutveckling
    150 kr
    Syftet med dokument är att lyfta fram kunskap och förutsättningar som krävs inom livsmedelsservice
  • Faroanalys för produkter som packas i hållsbarhetsförpackning
    HACCP & Kvalité
    150 kr
    Dokumentet är en omfattning faroanalys utifrån HACCP perspektiv inklusive temperatur och förpackning
  • Rutin för instruktion för produktionen av skivade och strimlade produkter
    Produkt & Produktion
    150 kr
    Produkterna som ska skivas tas ur ytteremballaget, placeras i kärl och transporteras till den rena zonen i produktionen där innerförpackningen avlägsnas vid en särskild bänk. Därefter skickas de till skivningsprocessen.
  • Rengöring av spolslangar och silar
    Strategi & planering för underhåll
    150 kr
    Mer info kommer snart.
  • Plan för spårbarhet och återkallelse
    Spårbarhet & Återkallelse
    150 kr
    Mer info kommer snart.
  • Egenkontrollprograms sammanfattning
    Ledarskap, företagets mål & affärsidé
    150 kr
    Dokumentet beskriver hela systemet med alla dokument som ingår i ledningssystem.
  • Rutin för personlig hygien
    Personal och kompetensutveckling
    150 kr
    Rutinen för personlig hygien syftar till att förhindra att personalen förorenar livsmedel vid hanteringen.
  • Flödesschema för produkter som packas i hållsbarhetsförpackning
    HACCP & Kvalité
    150 kr
    Dokumentet är en beskrivning samt vägledning av flöde av produkten och förpakningsmaterial. Den andra puknt som ingår i dokument är beskrivning i ord stegvis
  • Rutin för avfall och ABP
    Produkt & Produktion
    150 kr
    Rutinen för avfall syftar till att säkerställa att avfall inte förorenar hanterade livsmedel
Hittade inga produkter som matchar dina filter.
Rulla till toppen