Min varukorg ( 0 )
Din varukorg är tom
Min varukorg ( 0 )
Din varukorg är tom

Digitala verktyg för säker och effektiv livsmedelshantering

Utforska vårt omfattande utbud av digitala dokument, videoutbildningar och certifieringsmaterial designade för att förbättra livsmedelssäkerheten. Våra lösningar är anpassade för små och medelstora företag som vill säkerställa högsta standarder från produktion till leverans. Effektivisera din verksamhet med Techfood och garantera kvalitet i varje led.

Filtrera produkter

Sortering

Arbetsrutiner

Privat
Visa produkter ( 18 st )
Filtrera produkter
Visar 10 av 18 produkter
  • Beslut att kategorisering om 1 CCP till CP (Märkning av färdiga produkter)
    HACCP & Kvalité
    150 kr
    Dokument är en praktisk vägledning och bedömning som användlar CCP till PRP stegvis genom att svara på de 7 frågorna enligt ISO 22000
  • HACCP-grupp sammanställning
    HACCP & Kvalité
    150 kr
    För att fortsätta säkerställa att företagets produktion ger säkra och lagenliga livsmedel, bildar företaget en LSG, livsmedelssäkerhetsgrupp som också motsvarar HACCP grupp.
  • Rutin för revidering av HACCP-system
    HACCP & Kvalité
    150 kr
    För att säkerställa att produktion ger säkra och lagenliga livsmedel ska företagets HACCP-system regelbundet revideras.
  • Rutin för validering av HACCP-system
    HACCP & Kvalité
    150 kr
    För att säkerställa att produktion ger säkra och lagenliga livsmedel ska företagets HACCP-system regelbundet valideras.
  • HACCP-plan
    HACCP & Kvalité
    150 kr
    Dokument är en samling av alla processer inom produktion som avser som kritiska
  • Faroanalys för produkter som packas i hållsbarhetsförpackning
    HACCP & Kvalité
    150 kr
    Dokumentet är en omfattning faroanalys utifrån HACCP perspektiv inklusive temperatur och förpackning
  • Flödesschema för produkter som packas i hållsbarhetsförpackning
    HACCP & Kvalité
    150 kr
    Dokumentet är en beskrivning samt vägledning av flöde av produkten och förpakningsmaterial. Den andra puknt som ingår i dokument är beskrivning i ord stegvis
  • Riksbeskrivning
    HACCP & Kvalité
    150 kr
    Dokumentet beskriver utförligt alla risker och faror som finns i verksamheten utifrån HACCP och Codex alimentarius
  • Verifiering av kontrollrutiner gällande mikrobiologika prover och kriterier enligt förordning (EG) nr 2073/2005
    HACCP & Kvalité
    150 kr
    Dokument vägleder genom mikrobilogiska kontroller som utförs enligt mikrobiologiska kriterier för livsmedel utifrån förordning (EG) nr 2073/2005
  • Rutin för sabotage
    HACCP & Kvalité
    150 kr
    Syftet med rutinen är att förebygga och hantera olyckor om de skulle inträffa
Hittade inga produkter som matchar dina filter.
Rulla till toppen