Digitala verktyg för säker och effektiv livsmedelshantering
Utforska vårt omfattande utbud av digitala dokument, videoutbildningar och certifieringsmaterial designade för att förbättra livsmedelssäkerheten. Våra lösningar är anpassade för små och medelstora företag som vill säkerställa högsta standarder från produktion till leverans. Effektivisera din verksamhet med Techfood och garantera kvalitet i varje led.
Filtrera produkter
Visar 10 av 18 produkter
-
HACCP & Kvalité150 kr150 krinkl. moms141,51 krexkl. momsDokument är en praktisk vägledning och bedömning som användlar CCP till PRP stegvis genom att svara på de 7 frågorna enligt ISO 22000
-
HACCP & Kvalité150 kr150 krinkl. moms141,51 krexkl. momsFör att fortsätta säkerställa att företagets produktion ger säkra och lagenliga livsmedel, bildar företaget en LSG, livsmedelssäkerhetsgrupp som också motsvarar HACCP grupp.
-
HACCP & Kvalité150 kr150 krinkl. moms141,51 krexkl. momsFör att säkerställa att produktion ger säkra och lagenliga livsmedel ska företagets HACCP-system regelbundet revideras.
-
HACCP & Kvalité150 kr150 krinkl. moms141,51 krexkl. momsFör att säkerställa att produktion ger säkra och lagenliga livsmedel ska företagets HACCP-system regelbundet valideras.
-
HACCP & Kvalité150 kr150 krinkl. moms141,51 krexkl. momsDokument är en samling av alla processer inom produktion som avser som kritiska
-
HACCP & Kvalité150 kr150 krinkl. moms141,51 krexkl. momsDokumentet är en omfattning faroanalys utifrån HACCP perspektiv inklusive temperatur och förpackning
-
HACCP & Kvalité150 kr150 krinkl. moms141,51 krexkl. momsDokumentet är en beskrivning samt vägledning av flöde av produkten och förpakningsmaterial. Den andra puknt som ingår i dokument är beskrivning i ord stegvis
-
HACCP & Kvalité150 kr150 krinkl. moms141,51 krexkl. momsDokumentet beskriver utförligt alla risker och faror som finns i verksamheten utifrån HACCP och Codex alimentarius
-
HACCP & Kvalité150 kr150 krinkl. moms141,51 krexkl. momsDokument vägleder genom mikrobilogiska kontroller som utförs enligt mikrobiologiska kriterier för livsmedel utifrån förordning (EG) nr 2073/2005
-
HACCP & Kvalité150 kr150 krinkl. moms141,51 krexkl. momsSyftet med rutinen är att förebygga och hantera olyckor om de skulle inträffa
Hittade inga produkter som matchar dina filter.









