Min varukorg ( 0 )
Din varukorg är tom
Min varukorg ( 0 )
Din varukorg är tom

Digitala verktyg för säker och effektiv livsmedelshantering

Utforska vårt omfattande utbud av digitala dokument, videoutbildningar och certifieringsmaterial designade för att förbättra livsmedelssäkerheten. Våra lösningar är anpassade för små och medelstora företag som vill säkerställa högsta standarder från produktion till leverans. Effektivisera din verksamhet med Techfood och garantera kvalitet i varje led.

Filtrera produkter

Sortering

Arbetsrutiner

Privat
Visa produkter ( 10 st )
Filtrera produkter
Visar 10 av 10 produkter
  • Utbildning om Projektledning inom livsmedel
    Utbildning
    5000 kr
    En kurs i projektledning för dig som vill leda projekt till framgång på utsatt tid och få alla i gruppen att styra mot samma mål inom livsmedel. Projektledning inom GFSI skiljer sig med projektledning inom andra branschen. Inom kursen tar ...
  • Utbildning om ICT och Digitalisering inom livsmedel
    Utbildning
    500 kr
    En kurs i digitalisering för dig som vill leda projekt till framgång på utsatt tid och få alla i gruppen att styra mot samma mål inom livsmedel. Här ska du lära dig hur du bygger enkla förmulärer gällande till exempel dagliga hygienronde...
  • Utbildning
    3500 kr
    Kursen börjar med att ge en förenklade bild på hållbar utveckling för att sedan koppla ISO standarder till bland andra miljö, ekonomi och social. Kursen tar upp certifieringar såsom BRC, FSSC 22.000 och IP med utgångspunkt från ledningssyst...
  • Utbildning
    500 kr
    Kursen varvas med praktiska moment med hjälp av bilder som speglar verkligheten. Kontinuerliga förbättringar analyseras utifrån holistiskt perspektivet med hjälp av analysmetoder.
  • Utbildning
    500 kr
    Kursen lyfter upp underhåll som integrerad del inom livsmedelssäkerhet. Kursen tar upp operatörens roll i underhållsarbete utifrån HACCP synpunkter.
  • Utbildning
    500 kr
    Efter kursen kan man självständigt hantera och integrera miljö-arbetsmiljöfrågor och livsmedelssäkerhet inom produktionsmiljön för att säkerställa leverans av säkra produkter till kunder.
  • Utbildning
    500 kr
    Kursen Livsmedelmikrobiologi - teori och praktik ger grundläggande teoretiska och praktiska kunskaper kring de vanligast förekommande mikroorganismerna i livsmedelssammanhang. Syftet med utbildningen är att deltagarna skall få ökad kunskap om...
  • Utbildning
    500 kr
    Kursen fokuserar på implementering och underhåll av HACCP, Arbetsmetoden HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) beskriver hur man systematiskt kartlägger, bedömer och kontrollerar faror i livsmedelsproduktionen. Metoden tillåt...
  • Utbildning
    500 kr
    Kursen behandlar logistikområdet som helhet och går djupare in i praktiska tillämpningar på områden som planering av verksamheten, prognoser, produktionsplanering, lagerstyrning, lokalisering och transporter. Du lär dig förstå betydelsen ...
  • Utbildning
    500 kr
    Kursen behandlar olika modeller som kan användas för att analysera och stödja strategiska och operativa beslut inom industriell ekonomi. Kursen utgår från livsmedelsperspektiv med HACCP i grunden och botten. Beslut som tas upp har olika ti...
Hittade inga produkter som matchar dina filter.
Rulla till toppen