Digitala verktyg för säker och effektiv livsmedelshantering
Utforska vårt omfattande utbud av digitala dokument, videoutbildningar och certifieringsmaterial designade för att förbättra livsmedelssäkerheten. Våra lösningar är anpassade för små och medelstora företag som vill säkerställa högsta standarder från produktion till leverans. Effektivisera din verksamhet med Techfood och garantera kvalitet i varje led.
Filtrera produkter
Visar 10 av 10 produkter
-
Utbildning5000 kr5000 krinkl. moms4716,98 krexkl. momsEn kurs i projektledning för dig som vill leda projekt till framgång på utsatt tid och få alla i gruppen att styra mot samma mål inom livsmedel. Projektledning inom GFSI skiljer sig med projektledning inom andra branschen. Inom kursen tar ...
-
Utbildning500 kr500 krinkl. moms471,70 krexkl. momsEn kurs i digitalisering för dig som vill leda projekt till framgång på utsatt tid och få alla i gruppen att styra mot samma mål inom livsmedel. Här ska du lära dig hur du bygger enkla förmulärer gällande till exempel dagliga hygienronde...
-
Utbildning3500 kr3500 krinkl. moms3301,89 krexkl. momsKursen börjar med att ge en förenklade bild på hållbar utveckling för att sedan koppla ISO standarder till bland andra miljö, ekonomi och social. Kursen tar upp certifieringar såsom BRC, FSSC 22.000 och IP med utgångspunkt från ledningssyst...
-
Utbildning500 kr500 krinkl. moms471,70 krexkl. momsKursen varvas med praktiska moment med hjälp av bilder som speglar verkligheten. Kontinuerliga förbättringar analyseras utifrån holistiskt perspektivet med hjälp av analysmetoder.
-
Utbildning500 kr500 krinkl. moms471,70 krexkl. momsKursen lyfter upp underhåll som integrerad del inom livsmedelssäkerhet. Kursen tar upp operatörens roll i underhållsarbete utifrån HACCP synpunkter.
-
Utbildning500 kr500 krinkl. moms471,70 krexkl. momsEfter kursen kan man självständigt hantera och integrera miljö-arbetsmiljöfrågor och livsmedelssäkerhet inom produktionsmiljön för att säkerställa leverans av säkra produkter till kunder.
-
Utbildning500 kr500 krinkl. moms471,70 krexkl. momsKursen Livsmedelmikrobiologi - teori och praktik ger grundläggande teoretiska och praktiska kunskaper kring de vanligast förekommande mikroorganismerna i livsmedelssammanhang. Syftet med utbildningen är att deltagarna skall få ökad kunskap om...
-
Utbildning500 kr500 krinkl. moms471,70 krexkl. momsKursen fokuserar på implementering och underhåll av HACCP, Arbetsmetoden HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) beskriver hur man systematiskt kartlägger, bedömer och kontrollerar faror i livsmedelsproduktionen. Metoden tillåt...
-
Utbildning500 kr500 krinkl. moms471,70 krexkl. momsKursen behandlar logistikområdet som helhet och går djupare in i praktiska tillämpningar på områden som planering av verksamheten, prognoser, produktionsplanering, lagerstyrning, lokalisering och transporter. Du lär dig förstå betydelsen ...
-
Utbildning500 kr500 krinkl. moms471,70 krexkl. momsKursen behandlar olika modeller som kan användas för att analysera och stödja strategiska och operativa beslut inom industriell ekonomi. Kursen utgår från livsmedelsperspektiv med HACCP i grunden och botten. Beslut som tas upp har olika ti...
Hittade inga produkter som matchar dina filter.