Online kurser inom livsmedelssäkerhet
Företaget erbjuder utbildningar inom livsmedel där huvudfokus är bland annat:
- Logistik och Supply Chain Management
- Produktionsekonomi
- Mikrobiologi,
- Produkt-och livsmedelssäkerhet,
- Projektledning,
- HACCP,
- VACCP och TACCP
- ICT och Digitalisering
Online kurser
QHSE och hållbarhet
På denna kurs går vi igenom ISO 22000 och ISO/TS 22002 samt aktuella tilläggskrav för att utveckla ett ledningssystem för livsmedelssäkerhet. Vi tittar på andra standarder inom GFSI såsom BRC. Kursen tar upp kvalitet utifrån hållbarhets perspektiven genom att kartlägga ISO 9001, ISO 45001 och ISO 14001
Mikrobiologi och livsmedel
Kursen Livsmedelmikrobiologi - teori och praktik ger grundläggande teoretiska och praktiska kunskaper kring de vanligast förekommande mikroorganismerna i livsmedelssammanhang. Syftet med utbildningen är att deltagarna skall få ökad kunskap om livsmedelmikrobiologi samt hur och varför man utför mikrobiologiska analyser.
HACCP, VACCP och TACCP
Lär dig implementera och underhålla HACCP, VACCP och TACCP för att skydda din livsmedelsproduktion. Genom vår grundkurs får du en introduktion till de 12 HACCP-stegen och 7 HACCP-principerna, samt verktyg för att effektivt identifiera och hantera risker, bedrägerier och externa hot. Skydda dina kunder och ditt företag genom att minska sårbarheter i livsmedelskedjan.
Logistik och Supply Chain inom livsmedel
Kursen behandlar logistikområdet som helhet och går djupare in i praktiska tillämpningar på områden som planering av verksamheten, prognoser, produktionsplanering, lagerstyrning, lokalisering och transporter. Du lär dig förstå betydelsen av logistikens helhetssyn för att kontrollera flöden och processer som länkar i en total förädlingskedja.
Produktionsekonomi inom livsmedel
Kursen behandlar olika modeller som kan användas för att analysera och stödja strategiska och operativa beslut inom industriell ekonomi. Kursen utgår från livsmedelsperspektiv med HACCP i grunden och botten. Beslut som tas upp har olika tidsperspektiv, alltifrån beslut med långsiktiga konsekvenser till kortsiktig styrning av dagliga aktiviteter och framförallt livsmedelssäkerhet.
Projektledning inom livsmedel
En kurs i projektledning för dig som vill leda projekt till framgång på utsatt tid och få alla i gruppen att styra mot samma mål inom livsmedel. Projektledning inom GFSI skiljer sig med projektledning inom andra branschen. Inom kursen tar vi alla aspekter av projekt inom livsmedel såsom grundförutsättningar, uppföljning och hantering av avvikelser och reklamationer kring GF, oPRP och CCP
Fördelar med kurserna
- Pedagogiskt genomtänkta
- Varierande innehåll - beprövad pedagogik
- Kärnfulla och intressant lärande
- Se kurserna när du vill vart du vill
- Uppdelad i mindre blick ca 5 min långa
- Kunskapsfrågor
- Diplom med reellt värde
Vi utför även utbildningar på företag och skolor
Kommentarer från elever
Ett axplock av kommentarer från våra utvärderingar av kurser.
Utbildning på skolor
Vi har haft mer än 100 tillfällen där vi har delat med oss vår erfarenhet och expertis.
Vi har haft föreläsningar inom yrkeshögskolor men också inom Life Science och mikroelektronik.
Vi har följande parter: Plushögskolan, Teknikhögskola, YH akademi, TUC Sweden och Folkuniversitet